rieten fietsmand tour de bike kopen
AAN BIEDING

Rotan fietsmand Tour de Bike

€ 28,50
€ 25,75
rieten fietsmand jardin kopen
AAN BIEDING

Jardin rotan fietsmand

€ 16,78
€ 13,75
Rieten fietsmand met hengsel en haken kopen
AAN BIEDING

Rieten fietsmand antiek grijs

€ 30,45
€ 27,35
Vierkante rieten fietsmand met hengsel kopen
AAN BIEDING

Met rieten hengsel

€ 28,95
€ 25,95
Fietsmand met haken

Rechthoekige rieten fietsmand met haken

€ 28,95

Fietsmanden

Ben je op zoek naar een rieten fietsmand?

Fietsmanden

Rieten manden zijn helemaal hip op uw fiets. Een rieten fietsmand kan op verschillende plekken op uw fiets worden bevestigd. Op bijvoorbeeld uw bagagedrager of stuur.

Een fietsmand is erg handig wanneer u net dat extra beetje bagage wilt meenemen op de fiets! Boodschappen, schoolspullen, een tas of misschien je trouwe viervoeter of kat?

Een mandje voor op de fiets is voor sommige mensen zelfs een noodzaak. Met een mooie fietsmand is uw fiets nog net wat specialer!
De fietsmanden zien er niet alleen erg aantrekkelijk uit, maar zijn ook nog eens stevig en zijn er in verschillende maten. Houd er wel rekening mee dat een fietsmand het mooist blijft wanneer deze op een droge plek staat.

Er zijn zoveel verschillende fietsmanden verkrijgbaar dat je jezelf misschien eerst moet afvragen naar wat voor mand je precies op zoek bent.

Zoek je een rieten fietsmand, een mand met klep of zo'n vierkante fietsmand, ook wel bakkersmand genoemd. De bakkersmanden zijn erg populair!

Bakkersmanden

De bakkersmanden dien je op een voordrager te bevestigen. Dat kan eenvoudig met een tie wrap.

Let wel!
Dat als je deze helemaal hebt volgeladen met zware spullen zoals een volle schooltas of sporttas, het wellicht te zwaar wordt aan het stuur en je de controle over de fiets kwijt raakt.

Fietsmand met stuurhaken

Onze gewone rieten fietsmanden beschikken over stuurhaken. Deze zogenaamde stuur haak bevindt zich aan de achterkant van de fietsmand. Bevestiging van de mand op de fiets is heel eenvoudig. Je klemt de haken over de stuurbuis en voila je kunt gaan fietsen!

Wil je je fietsmand nog een beetje gezellig decoreren zoals wij Nederlanders dat doen? Koop dan nog één of twee leuke bloemenslingers en probeer ze op de een of andere manier aan je fietsmandje te bevestigen.